Leveranser

Hur får jag tag i chauffören?

Vill du komma i kontakt med chauffören så kontaktar du Kvällstidningarnas Kundcenter på 077-44 15 000. Vi hjälper dig med att kontakta chauffören och ge denne ditt ärende.

Extra tidningar på en speciell dag?

Det går alldeles utmärkt att justera upplagan för enskilda dagar. Ring Kvällstidningarnas Kundcenter på 077-44 15 000 eller mejla kundcenter@kvallstidningarna.se.

Var beställer jag en tidningslåda?

Beställ din tidningslåda i vår webbshop. Logga in med ditt kundnummer och pinkod.

Nyckeln till min tidningslåda är borta. Vad gör jag?

Du kan beställa en ny nyckel till tidningslådan i vår webbshop. Logga in med ditt kundnummer och pinkod. Vid beställning av en helt ny tidningslåda medföljer nyckel.

Kan jag få en fast upplaga?

Vi ger endast fasta upplagor i vissa undantagsfall.

Hur fungerar distributionen av tidningarna?

Aftonbladet, Expressen, GT och Kvällsposten har samkörning av sina respektive leveranser i hela Sverige.

Varför kommer det en extraupplaga ibland?

Ibland gör redaktionen bedömningen att vissa nyheter är av så stort allmänintresse att vi behöver gå ut med en extra upplaga. Det görs om vi har tillgång till ett tryckeri som kan ta emot beställningen.

Hur får jag tag i tidningsbilen?

Vill du komma i kontakt med chauffören så kontaktar du Kvällstidningarnas Kundcenter på 077-44 15 000. Vi hjälper dig med att kontakta chauffören och ge denne ditt ärende.

Var hittar jag leveransförseningar?

Leveransförseningar skrivs varje morgon in på startsidan för www.kvallstidningarna.se. Gör det gärna till en vana att dagligen besöka sidan för att se om det är några eventuella förseningar i ditt område.

Jag har beställt 20 tidningar men fick 24. Varför?

Ibland ökar vi antalet tidningar om det har hänt något speciellt. Det kan vi göra eftersom kvällstidningarna säljs i kommission. Du kan alltid returnera de tidningar som inte blir sålda.

Hur levereras tidningen till mig?

De flesta återförsäljare får leverans av en tidningsbil. Där det inte går att lösa leveransen med tidningsbil så kan det eventuellt fungera med en buss som går till orten.

Olika leveranstid?

Det finns flera anledningar till att butiker i samma områden har olika leveranstid. Bland annat kan det bero på att ni är placerade på olika distributionslinjer eller att chauffören av säkerhetsskäll inte ska behöva korsa vissa gator.

Var hittar jag leveransinformation?

Leveransinformation skrivs varje morgon in på startsidan för www.kvallstidningarna.se. Gör det gärna till en vana att dagligen besöka sidan för att se om det är några eventuella förseningar i ditt område.

Stäng